Succes Verhalen

"Na het starten met Lithium (stemmingsstabilisator) was ik in een jaar tijd misschien wel 12 kilo aangekomen. Ook was ik tijdens een depressie gestopt met sporten en voelde ik me erg zwaar en sloom.

Het contact met Melanie vond ik vanaf het begin erg plezierig.

 

Fijn dat ze bij me thuis komt, dan krijgt ze ook een beeld van hoe ik leef en wat ik eet en drink.

Melanie heeft me direct erg gerustgesteld en mij veel praktische tips gegeven.

 

Door de gesprekken met Melanie kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Ik ben weer gaan sporten en dat was voor mij echt een hele stap.

 

Melanie kan heel goed luisteren en samenvatten. 

Ik voel me fitter en blijer en ik ben trots op mezelf dat ik steeds vaker kies voor mijn eigen gezondheid.

Dank je wel Melanie, je hebt me een heel fijne steun in de rug gegeven. Je bent vriendelijk, respectvol en je hebt humor. Ik wens je een mooie toekomst toe en hoop dat je nog veel cliënten kunt helpen."

 

- Liesbeth 

 

 

"Melanie combineert voeding en psychologie in haar werk, wat voor mij een prettige combinatie was. Ze deelt ook haar eigen ervaring en geeft gerichte tips en informatie, waardoor ze heel toegankelijk was voor mij.


De eerste sessie haalde ze meteen eruit dat mijn perfectionisme mijn voedingskeuzes uit balans haalde. In de sessies is van alles aan bod gekomen van budgetkoken, wereldse recepten, biologisch en vegetarisch verantwoord tot aan ontspanning en hoe dit praktisch vorm te geven. 
Haar positieve en complimenteuze houding, werkt                                                                                             enthousiasmerend om zelf ideeën aan te dragen en die ook                                                                                         uit te voeren."

 
                                                                                        - Dorien

"Op 39 jarige leeftijd vol met informatie over hoe het allemaal gaat in het leven en dan word je leven door een ongeluk op zijn kop gezet. Je raakt je zelfvertrouwen en structuur kwijt, en over alles wat je weet ga je twijfelen en je raakt in een neerwaartse spiraal. Aan de binnenkant beschadigt en voor de buitenwereld iemand met overgewicht. 

 

Een gemiste kans om niet te gaan.Je gevoelens worden uitgelegd in gewone taal waardoor je weer verder kan. Het is te vergelijken met allemaal knopen in een touw, Melanie haalt ze er een voor een uit en voor je er erg in hebt ben je op een subtiele manier vrij van geest klaar voor een gezonde leefstijl. Gelukkig ben in in contact gekomen met Melanie en ben ik nu een stuk gezonder."

                                                                                         

- Fatima