Over Gewichtsconsulenten Amersfoort

Gewichtsconsulenten Amersfoort is een samenwerking tussen Roos Pollack van GewichtTotaal en Melanie Broekhof van Gewichtsconsulent Melanie. Beide zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Als gediplomeerde en geregistreerde gewichtsconsulenten geven Melanie en Roos samen informatieve en gezellige workshops bij u thuis of groepsvoorlichting. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

info@gewichttotaal.nl      
06 12729648                  

info@gewichtsconsulentmelanie.nl

06 44160829


Weer in Balans Party

"Het goede nieuws is dat u geen speciaal dieet hoeft te volgen om af te vallen. Gezonder eten en bepaalde aanpassingen in uw dagelijkse eet- en leefpatroon kunnen namelijk hét verschil betekenen in aankomen of afvallen. Het is de beste manier om uw gewicht weer in balans te krijgen én te behouden. Gezondheidsklachten verbeteren, u krijgt méér energie terwijl u voldoende eet zonder dieet!''

- Roos Pollack

"Wanneer iemand niet lekker in zijn/haar vel zit heeft dit een oorzaak. Zowel psychische klachten als een verkeerde voeding kunnen hieraan bijdragen. Door beide aan te pakken wordt de kans op verbetering verhoogd! Voeding en psyche spelen vaak op elkaar in. Zo kan het voorkomen dat negatieve gevoelens worden weg gegeten. Of er wordt voor gemakkelijke voeding gekozen bij stress en vermoeidheid. "

- Melanie Broekhof