Honey I'm Home!

Honey, I'm home!! Wist je dat honing een eeuwenoud wondermiddel is? Het gaat het aanmaken van schadelijke bacteriën en schimmels tegen. Dit is bijvoorbeeld de reden dat honing werkt tegen keelpijn. Maar het werkt ook tegen maag- en darminfecties. Honing is zeer zoet, dus je hebt er maar weinig voor nodig om bijvoorbeeld je thee of yoghurt mee te zoeten.Dit is altijd goed voor de lijn! Verder is de verhouding tussen fructose en glucose in honing zo goed in balans dat het je lichaam helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren. Daarnaast is honing een probiotica. Probiotica zorgt voor een goede spijsvertering.

Tip! De heilzame kracht van honing wordt versterkt door kaneel. Deze combinatie kan prima in yoghurt of havermout verwerkt worden. Maar ook kan er een warme drank van gemaakt worden door het te vermengen met gekookt water. Let wel op dat je niet te veel honing gebruikt. Het blijft een calorierijk product!

Reactie schrijven

Commentaren: 0