Boxbites

Afgelopen week heb ik Boxbites geprobeerd. Deze box is gevuld met 18 lekkere maar gezonde snacks. Alle snacks zijn paleo, suikervrij en glutenvrij. Zelf eet ik niet per definitie paleo of glutenvrije voeding, maar deze tussendoortjes

zijn geschikt voor iedereen. Het is super handig dat er van te voren al een selectie voor je is gemaakt. De inhoud van de box is super gevarieerd. Er zitten verschillende soorten fuitrepen, notenrepen, gedroogd fruit, crackers en nootjes in.

 

Alle tussendoortjes zijn gezond en smaken goed. Daarnaast bevatten ze allemaal tussen de 70 en de 220 calorieën. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze te veel calorieën bevatten! Het is vaak lastig om gezonde tussendoortjes te bedenken. Vaak zijn het de zelfde tussendoortjes of kost het veel moeite om ze zelf te maken. Met Boxbites heb je altijd gezonde en gemakkelijke tussendoortjes in huis.  Bestel jouw box op www.boxbites.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 0